E. van Winden, Keurslager

Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Mals lamsvlees

Weinig soorten vlees zijn zo mals als dat van een lam. Maar wat maakt lamsvlees zo mals? Het creëren van de juiste smaak en textuur van vlees begint bij de keuze voor het ras. Ook het juiste voer is essentieel.

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. 

Subtiel en fris van smaak

Subtiel van smaak en zacht van structuur: kalfsvlees heeft een onmiskenbaar karakter. De smaak is nog niet zo vol als van volwassen runderen, maar wel duidelijk aanwezig.

Rivierenlander rundvlees

Het rundvlees is afkomstig van het roodbonte ras en het Belgische blauwe ras. Deze dieren staan bekend om de fijne vleesstructuur. Deze wordt in stand gehouden door de goede conditie en de omgeving van de dieren.

Rivierenlander varkensvlees

Ons varkensvlees is erg mals en daarom een gewild vleesproduct. Het is uitsluitend afkomstig van het vrouwelijk varken. Dit garandeert de topkwaliteit en smaak. 

E. van Winden, Keurslager

Vrijheidslaan 20
2625RD Delft
0152560561

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten