E. van Winden, Keurslager

Plezierig en milieubewust koken met Swiss Cuisine Ceramic pannen

De keramische pannen met een moderne uitstraling maken het milieubewust koken een waar plezier! De pannen hebben een aluminium basis, wat zorgt voor optimale hittegeleiding. Hierdoor hoeft minder warmte/energie verbruikt te worden, om de pan toch optimaal te verhitten.

De pannen hebben een keramische coating. Op deze gladde coating kunt u moeiteloos bakken en braden. De handvatten en stelen zijn voorzien van een Soft Touch grip, wat maakt dat ze prettig in de hand liggen. Deze handvatten en stelen zijn geschikt voor temperaturen tot 180 C.

Vanwege de keramische coating, zijn de pannen eenvoudig met de hand te reinigen. De koekenpannen zijn voorzien van een handig schenkrandje, waarmee u eenvoudig overtollig vocht of vet weggiet en saus makkelijk uitgeschonken kan worden. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle hittebronnen!

Van grote kookpan tot klein koekenpannetje: maak uw keuze uit de onderstaande modellen!

 Nummer  Omschrijving  Formaat
 1961020  Swiss Cuisine koekenpan  20 cm.
 1961024  Swiss Cuisine koekenpan  24 cm.
 1961028  Swiss Cuisine koekenpan  28 cm.
 1961032  Swiss Cuisine koekenpan  32 cm.
 1962028  Swiss Cuisine grillpan  28 × 28 cm.
 1963028  Swiss Cuisine hapjespan  28 cm.
 1964024  Swiss Cuisine kookpan met deksel  24 cm.
 1964028  Swiss Cuisine kookpan met deksel  28 cm.

Geschnetzeltes uit Z├╝rich ( uit de Zwitsere keuken)

Ingredienten  
  •    600 gr. kalfsvlees
  •    300 gr verse champignons
  •    1/8 L droge witte wijn
  •    1 eetlepel boter
  •    1 eetlepe meel
  •    takjes peterselie
  •    1 ui 
  •    zout
  •    witte peper
  •    250 ml slagroom
  •    4 eetlepels olijfolie

Bereiding

- Snij het kalfsvlees in reepjes en braadt dit aan in olijfolie. Breng het op smaak met zout en peper. Neem het vlees uit de pan en houdt het warm.
- Schil de ui en snij deze fijn. Borstel de champignons schoon snij deze in dunne schijfjes. Bak de champignons en de ui in dezelfde pan als waarin het vlees gebakken is.
- Bestuif het geheel met meel en overgiet het met de witte wijn. Laat het enigszins koken. 
- Voeg de boter en de slagroom aan het geheel toe en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Meng het vlees door de saus.
- Hak peterselie en strooi dit over de Geschnetzeltes, serveer met rösti, aardappeltjes of tagliatelli.

U kunt ook varkensvlees of kip voor dit gerecht gebruiken. Eet u smakelijk.



 

E. van Winden, Keurslager

Vrijheidslaan 20
2625RD Delft
0152560561

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten