E. van Winden, Keurslager

Wie, wat, waarom!

In het Brabantse Eersel bereiden wij, Miriam & Adrie van der Loo, alle verschillende Smaakgeheimen. Wij willen graag met onze kennis het koken eenvoudiger en sneller maken voor de mensen thuis. Lekker én gezond vormen daarbij onze uitgangspunten.

Hiervoor reiken we met het Smaakgeheimen kookboek de hand voor bij u thuis in de keuken. Om kookplezier te combineren met het gezellig samenzijn met vrienden. Dit alles met geweldige basisproducten zonder toevoeging van onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen.

Laten we in vogelvlucht vertellen hoe we op het idee zijn gekomen Smaakgeheimen, het geheim van de chefkok, te gaan bereiden.

Miriam is Nederlands Kampioen patisserie en kookte niet onverdienstelijk tijdens verschillende Europese wedstrijden. Zo ontstond het idee om samen een restaurant te beginnen. Dat is "De Zoete Inval" geworden, midden op de markt van Eersel. Dáár in de keuken zijn veel van onze recepten en ideeën tot stand gekomen.

Na onze wereldreis, waar we na konden denken over de toekomst, bestelden onze gasten weer net zo vrolijk bakjes met pesto, tapenade of chutney. Die gaven we regelmatig, met veel plezier mee naar huis. Miriam verzamelde zo schriften vol met recepten, met aan de kantlijn het commentaar van de gasten. Dit bracht ons op het idee om alle smaakmakers in consumentenverpakking uit te brengen.

Het is nu zover dat een ander ondernemers echtpaar het restaurant runt en Smaakgeheimen onze volledige aandacht krijgt.

E. van Winden, Keurslager

Vrijheidslaan 20
2625RD Delft
0152560561

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten